Download lagu Nella Kharisma - Lungiting Asmoro Mp3

Nella Kharisma - Lungiting Asmoro

Listen: 401

Duration: 04:53

MP3 size: 4.42 MB

Date: 22 October 2017




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Ukuraning tresno dudu bondho NangingWong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho Nanging
Lungiting asmoro
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro


Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Lungiting Asmoro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2017, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Nella Kharisma - Lungiting Asmoro [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma Lungiting Asmoro. Lirik Lagu Nella Kharisma Lungiting Asmoro Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home