Download lagu Nella Kharisma Lungset Mp3

Listen: 108

Duration: 05:06

MP3 size: 4.94 MB


Nella Kharisma Lungset

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Tak sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Raono wujude ulie nganteni

Lungset ati iki
Nggonmu ngajaki pisahan
Sejatine aku salah opo
Tresno atiku wes ra ono liyo
Sek to sliramu.Gih enek opo
Tautah aku ngeliyo
Ning sliramu malih roso
Tautah aku ngeloro
Nanging sliramu suloyo
Ngelih janji lan roso

Nggonmu ngajaki pisahan
Sejatine aku salah opo
Tresno atiku wes ra ono liyo
Sek to sliramu.Gih enek opo
Tautah aku ngeliyo
Ning sliramu malih roso
Tautah aku ngeloro
Nanging sliramu suloyo
Ngelih janji lan roso
Sepurane yen aku ngeloro atimu
Ngelih janji lan ati ngeliyo
Sepurane yen aku ninggalke sliramu
Sibg tak jaluk gur siji
Nggonmu tetep wangi masio aku ra ono



Download Lagu Gratis Nella Kharisma Lungset di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma Lungset Mp3 Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Lungset [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Lungset.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com