Download lagu Nella Kharisma Ngomong Apik Apik Mp3

Listen: 107

Duration: 05:06

MP3 size: 4.94 MB


Nella Kharisma Ngomong Apik Apik

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Paran baen hang dijalok
Yo wis isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wis isun lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Napsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso dudui dalan
Dudu malah gawe riko
Suyo lali lalian

Dumen mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Jaluk sepuro
Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hooo...
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso dudui dalan
Dudu malah gawe riko
Suyo lali lalian

Dumen mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Jaluk sepuro
Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hooo...
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Jaluk sepuro
Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hooo...
Cukup semene

Download Lagu Gratis Nella Kharisma Ngomong Apik Apik di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma Ngomong Apik Apik Mp3 Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Ngomong Apik Apik.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com