Download lagu Nella Kharisma Rembulan Mp3

Listen: 296

Duration: 04:33

MP3 size: 4.23 MB


Nella Kharisma Rembulan

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane
Tatapan netramu nembus ning atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan
Tatapan netramu nembus ning atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan


Download Lagu Gratis Nella Kharisma Rembulan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma Rembulan Mp3 Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Rembulan.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com