Download lagu Nella Kharisma Suket Teki Mp3

Listen: 158

Duration: 04:35

MP3 size: 4.25 MB


Nella Kharisma Suket Teki

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati
Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali
Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni
Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra iso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Tak tandur pari jebul tukule malah suket tekiKowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni
Jebule janjimu, jebule sumpahmu ra iso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki


Download Lagu Gratis Nella Kharisma Suket Teki di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma Suket Teki Mp3 Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Suket Teki [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Suket Teki.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com