Download lagu Nonny Sagita - Talineng Asmoro Mp3

Nonny Sagita - Talineng Asmoro

Listen: 145

Duration: 05:07

MP3 size: 4.95 MB

Date: 23 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tumetesing Iluhku Nganti Koyo Tirto Segoro
Nalikane Kowe Lungo Ninggalke Aku
Nelongso Ku Nelongso
Ati Soyo Keronto-ronto
Kowe Uwes Cidro
Dadi Sumpah Setiamu

Opo Salahku Nganti Kowe Ninggalke Aku
Tanpo Sebab Alasan Dadi Karepmu
Teganing Ati Medhotke Talining Asmoro
Opo Pacen Wes Ono Wanito Liyo

Loro Ati Atiku Loro
Tansah Soyo Keronto- Ronto
Roso Iki Ndhodhog Jroning Dodo
Kowe Uwes Bedo

Tumetesing Iluhku Nganti Koyo Tirto Segoro
Nalikane Kowe Lungo Ninggalke Aku
Nelongso Ku Nelongso
Ati Soyo Keronto-ronto
Kowe Uwes Cidro
Dadi Sumpah Setiamu

Tumetesing Iluhku Nganti Koyo Tirto Segoro
Nalikane Kowe Lungo Ninggalke Aku
Nelongso Ku Nelongso
Ati Soyo Keronto-ronto
Kowe Uwes Cidro
Dadi Sumpah Setiamu

#talinengasmoro
#nonnysagita
#versijandhut

YouTube Channel Managed By
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes

Download Lagu Gratis Nonny Sagita - Talineng Asmoro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Nonny Sagita - Talineng Asmoro [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nonny Sagita Talineng Asmoro. Lirik Lagu Nonny Sagita Talineng Asmoro Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home