Download lagu Rena Movies - Simpang Limo Ninggal Janji Ft Ageng Music Mp3

Rena Movies - Simpang Limo Ninggal Janji Ft Ageng Music

Listen: 148

Duration: 06:27

MP3 size: 6.12 MB

Date: 19 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Simpang Limo Ninggal Janji)

Soyo Suwe Soyo Nelongso Rasane
Atiku Kangen Kangenku Marang Kowe
Nanging Pancen Pancen Wis Dadi Nasibe
Durung Biso Sesandingan Sesandingan Karo Kowe

Aku Lungo Nang Monco Golek Makaryo
Nggo Sangu Ning Urip Aku Lan Kowe
Arume Kembang Mekar Ing Wayah Bengi
Dadi Tombo Kangenku Jeroning Ati

Kembangku Ayu Lilakno Lungaku
Aku Ra Bakal Lali Marang Janji Sing Ketali
Ning Simpang Limo Iki Sing Nyekseni Sumpahe Ati
Janjiku Mengko Mesti Tak Tepati

Arume Kembang Mekar Ing Wayah Sore
Arum Mambune Isih Biso Tak Rasakne
Nanging Nanging Nanging Arume Rambutmu
Amung Biso Tak Bayangne Mergo Kowe Ra Ning Kene

Arume Kembang Mekar Ing Wayah Bengi
Dadi Tombo Kangenku Jeroning Ati
Kembangku Ayu Lilakno Lungaku
Aku Ra Bakal Lali Marang Janji Sing Ketali
Ning Simpang Limo Iki Sing Nyekseni Sumpahe Ati
Janjiku Mengko Mesti Tak Tepati
Entenono Aku Nang Simpang Limo



Download Lagu Gratis Rena Movies - Simpang Limo Ninggal Janji Ft Ageng Music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Rena Movies ft Ageng Music - Simpang Limo Ninggal Janji (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Rena Movies Simpang Limo Ninggal Janji Ft Ageng Music. Lirik Lagu Rena Movies Simpang Limo Ninggal Janji Ft Ageng Music Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home