Download lagu Ryzki Tresno Sing Ajur Mp3

Listen: 67

Duration: 05:12

MP3 size: 5 MB


Ryzki Tresno Sing Ajur

Lirik:

Sembunyikan Lirik

senajan kowe lungo aku yo orapopo
ati tetep kuat ngadepi roso
netes eluhku kowe nglungani tresno
urip mung sepisan ra sah digawe rekoso

abot ngrasakke kowe mblenjani janji
karo wong liyo sing kere ati
trimo nggolek wong sugih bondo maniso lati
ra sah sepaneng aku kuat ati

lilakke kabeh kenangan mbiyen kae
wes cukup loro sing tak rasakke

Reff :
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekkel
opo kowe ra ngerti sing takrasakkele
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane

lilakke kabeh kenangan mbiyen kae
wes cukup loro sing tak rasakke

Reff :
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke
opo kowe ra ngerti sing tak rasakke
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
he hee

(Overtune)
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke
opo kowe ra ngerti sing tak rasakke
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane

Download Lagu Gratis Ryzki Tresno Sing Ajur di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Ryzki Tresno Sing Ajur Mp3 Terbaru. Download Lagu ryzki - tresno sing ajur (official music video) lengkap dengan lirik lagu Tresno Sing Ajur.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com