Download lagu Safira Inema - Cerito Loro Mp3

Safira Inema - Cerito Loro

Listen: 183

Duration: 06:12

MP3 size: 5.98 MB

Date: 14 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

tak Tembangke Lagu Iki

kanggo Sliramu Sing Paling Tak Tresnani

getun Ati Iki, Aku Ra Nepati Janji

aku Lungo Tanpo Kondo Mergo Kedanan Wong Liyo



kelingan Mbiyen Dewe Ketemu

kowe Janji Ra Bakal Nglarani Atiku

segampang Iki Caramu Mupus Roso Tresnoku

aku Ra Bakal Lali, Tekan Kapan Ra Bakal Tak Ngapurani



kowe Lungo Ninggal Aku, Atiku Loro

ora Nyongko Kowe Gampang Keno Gudho

aku Raiso Nompo Lehmu Dolanan Tresno

tak Akoni Pancen Aku Iki Dudu Sopo Sopo


Reff:
sing Gede Pangapuramu, Lungaku Ninggal Tatu

wes Gawe Loro Atimu

aku Ra Butuh Tresnomu, Kabeh Kuwi Mung Palsu

tak Buang Roso Tresnoku, Korban Janji Manismu

tak Jaluk Pengertianmu

ojo Dadi Loromu, Tulung Ngapuranen Aku


Download Lagu Gratis Safira Inema - Cerito Loro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Safira Inema - Cerito Loro (Official Music Video) | Kowe lungo Ninggal aku atiku loro Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Cerito Loro. Lirik Lagu Safira Inema Cerito Loro Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home