Download lagu Safira Inema - Cukup Semanten Sayang Mp3

Safira Inema - Cukup Semanten Sayang

Listen: 171

Duration: 05:44

MP3 size: 5.31 MB

Date: 02 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

CUKUP SEMANTEN SAYANG

Sak Tenane Aku Wes Ngerti
Sayang Karo Dek E Ning Ati
Biyen Janji Bakal Nglalek Ake
Nanging Tresnomu Tekan Saiki

Yo Wes Aku Sing Ngalah Lungo
Mergo Karo Dek E Nyambung Tresno
Timbang Soyo Gawe Aku Loro
Sadar Diri Saiki Aku Sopo

REFF:
Cukup Semanten Sayang
Aku Sing Tak Ngalah
Mergo Aku Uwes Nyerah
Percumo Yen Tak Oyak O
Ning Atimu Wes Ono Sing Liyo

Cukup Semanten Sayang
Aku Sing Tak Ngalah
Mergo Aku Uwes Pasrah
Yowes Kowe Kanggo Dek E
Tak Dongakne Tresno Selawase



Download Lagu Gratis Safira Inema - Cukup Semanten Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Safira Inema - Cukup Semanten Sayang (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Cukup Semanten Sayang. Lirik Lagu Safira Inema Cukup Semanten Sayang Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home