Download lagu Safira Inema - Dada Sayang Mp3

Safira Inema - Dada Sayang

Listen: 107

Duration: 05:40

MP3 size: 5.27 MB

Date: 05 September 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat-kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne
Selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan
Yen pancen mung semene
Sing ati-ati nggon bebrayanTresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine
Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dungakne tresno nyawiji
Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki
Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyo mu mung semono
Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yowes kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wes ra ono artine
Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dungakne tresno nyawiji
Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wes kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki
Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyo mu mung semono
Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dungakne tresno nyawiji
Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wes kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki
Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyo mu mung semono

Download Lagu Gratis Safira Inema - Dada Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Safira Inema - Dada Sayang (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Dada Sayang. Lirik Lagu Safira Inema Dada Sayang Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home