Download lagu Safira Inema Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede Mp3

Listen: 17

Duration: 05:12

MP3 size: 5 MB


Safira Inema Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Biyen kowe ngomong wes ra sudi
Saiki kowe nuntut aku bali
Opo kowe pantes tak lagati?

Aku isih wedi mbok larani

Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Ora tak getuni, ora tak tangisi
Lungamu neng endi, aku ora nggoleki
Wes kadung kelaran, atiku ra karuan
Wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang

Wes lalekke wae, aku ora nggondheli
Atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni
Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani

Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone
Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone
Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Download Lagu Gratis Safira Inema Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Safira Inema Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede Mp3 Terbaru. Download Lagu Safira Inema - DJ Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki (Leda Lede) lengkap dengan lirik lagu Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com