Download lagu Safira Inema - Esem Lan Guyumu (The Ganong Jandut) Mp3

Safira Inema - Esem Lan Guyumu (The Ganong Jandut)

Listen: 178

Duration: 03:43

MP3 size: 3.35 MB

Date: 13 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Esem Lan Guyumu

Esemmu Lan Guyumu
Biso Nggawe Senenge Atiku
Suwe Ra Ketemu Neng Endi Paranmu
Opo Kowe Isih Eling Aku?

Janjimu Lan Tresnamu
Biso Nggawe Ayeme Atiku
Nganti Saiki Kowe Isih Tak Tunggu
Nganti Kapan Kowe Ninggalke Aku?

Potomu Neng Kamarku
Neng Atiku Koyo Kowe Neng Sandingku
Ngene Rasane
Yen Kangen Kowe

Tresnaku Yo Mung Kowe
Tak Gowo Nganti Sak Lawase
Aku Ra Bakal Biso Lali
Esem Lan Guyumu

#EsemLanGuyumu
#SafiraInema
#Maska



Download Lagu Gratis Safira Inema - Esem Lan Guyumu (The Ganong Jandut) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Safira Inema - Esem Lan Guyumu (The Ganong Jandut) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Esem Lan Guyumu (The Ganong Jandut). Lirik Lagu Safira Inema Esem Lan Guyumu (The Ganong Jandut) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home