Download lagu Safira Inema - Ikhlas Mp3

Safira Inema - Ikhlas

Listen: 176

Duration: 04:57

MP3 size: 4.46 MB

Date: 27 September 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ra Kroso Aku
Bali Ning Sandingmu
Bareng Tresno Liyane
Sing Bakal Mbok Perjuangke

Lan Aku Ra Ngiro
Yen Bakal Ngene Akhire
Kudu Berpisah Ro Kowe
Aku Lilo, Kowe Lungo

Senajan Atiku Dudu Nggo Kowe
Tresnamu Dudu Nggo Aku, Pamit Lungo Wae

Tak Jogo Tresnamu Dinggo Atiku
Aku Merjuangke Tresno Tulus Suci
Lan Bakal Tak Buktekke Marang Liyane
Aku Pantes Nyanding Kowe

Senajan Atiku Dudu Nggo Kowe
Tresnamu Dudu Nggo Aku, Pamit Lungo Wae

Tak Jogo Tresnamu Dinggo Atiku
Aku Merjuangke Tresno Tulus Suci
Lan Bakal Tak Buktekke Marang Liyane
Aku Pantes Nyanding Kowe

Tak Jogo (tak Jogo) Tresnamu Dinggo Atiku (dinggo Atiku)
Aku Merjuangke Tresno Tulus Suci (tresno Tulus Lan Suci)
Lan Bakal Tak Buktekke (tak Buktekke) Marang Liyane (marang Liyane)
Aku Pantes Nyanding Kowe

Sampai Tiba Waktu Kita Bertemu Lagi
Dalam Sebuah Rasa Yang Tak Berarti
Entah Sampai Kapan Aku Tetap Menanti
Rasa Cinta Yang Kau Khianati
Rasa Cinta Yang Kau Khianati

Huuuuu…huuuu..huuuu…..

Download Lagu Gratis Safira Inema - Ikhlas di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Safira Inema-IKHLAS(Official Musik video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Ikhlas. Lirik Lagu Safira Inema Ikhlas Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home