Download lagu Safira Inema - Iso Tanpo Kowe Mp3

Safira Inema - Iso Tanpo Kowe

Listen: 440

Duration: 05:55

MP3 size: 5.42 MB

Date: 03 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ademe Wengi Iki
Ngelingke Sumpah Lan Janji
Sing Wis Mbok Blenjani
Karo Kowe Cah Ayu Sing Wis Gawe Tatu
Teko Neng Uripku

Semilir Angin Dalu
Ngelingke Esem Guyumu (soyo Nambah Jeru)
Jeru Tembus Neng Dodo Mergo Mbok Tinggalno
Kowe Milih Wong Liyo

Reff:

Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani
Sopo Sing Nulungi Pas Kowe Susah Ati
Sakiki Wis Bedo Kowe Ninggal Lungo
Soyo Nambahi Loro

Pancen Iki Dalane
Tak Kuat’’ke Tak Ikhlas’’ke
Nanging Bakal Tak Buktekne
Dongaku Nggo Kowe Langgeng Selawase
Aku Iso Tanpo Kowe

Tutukno Lakumu
Rasah Mikir Aku
Mergo Aku Wis Ra Tatu

#IsoTanpoKowe
#SafiraInema


Download Lagu Gratis Safira Inema - Iso Tanpo Kowe di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Safira Inema - Iso Tanpo Kowe (Official Live Music) Opo ra ngelingi Sopo sing ngancani Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Iso Tanpo Kowe. Lirik Lagu Safira Inema Iso Tanpo Kowe Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home