Download lagu Safira Inema - Karo Aku Wae Mp3

Safira Inema - Karo Aku Wae

Listen: 872

Duration: 06:19

MP3 size: 6.04 MB

Date: 19 November 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Open reff :
yen sayangmu menghianati
nggarai kowe loro ati
putusen ae ojo diteruske
karo aku wae

yen cintamu disepelekke
keroso ra ono regane
ikhlasno ae mending dilalekne
lanjut karo aku wae

bait:
pancen jeru aku ngerasakke
tapi tak pendem dewe
sayangku nyang kowe

mergo kowe wis ono sing nduwe
aku meneng ngenteni
putusmu wae

coda:
wis suwi aku
jadi penggemar rahasiamu
aku akan sela

reff :
yen sayangmu menghianati
nggarai kowe loro ati
putusen ae ojo diteruske
karo aku wae

yen cintamu disepelekke
keroso ra ono regane
ikhlasno ae mending dilalekne
lanjut karo aku wae

Download Lagu Gratis Safira Inema - Karo Aku Wae di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu safira inema - karo aku wae [official] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Karo Aku Wae. Lirik Lagu Safira Inema Karo Aku Wae Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home