Download lagu Safira Inema Kuat Ati Mp3

Listen: 32

Duration: 04:20

MP3 size: 4.1 MB


Safira Inema Kuat Ati

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Ajur rosoning atiku
Nyawang kowe cidro ning ngarepe moto
Mlaku gegandhengan karo konco cerakku
Udan grimis ning njeroning ati

Kahanan opo sing kudu tak tompo?
Kok koyo ngene lakon uripku iki?
Langit ketoke mendung nanging ora ono udan
Janji sing kepatri ilang amung kari kenangan

Loro ning ati
Kowe lungo pas aku sayang-sayange
Lan moto batin iki sanggup tah nyawang
Kowe karo wong liyo

Gusti, tulungono aku
Paringono kuat ati
Nyawang slirane
Tentrem karo pilihane

Kahanan opo sing kudu tak tompo?
Kok koyo ngene lakon uripku iki?
Langit ketoke mendung nanging ora ono udan
Janji sing kepatri ilang amung kari kenangan

Loro ning ati
Kowe lungo pas aku sayang-sayange
Lan moto batin iki sanggup tah nyawang
Kowe karo wong liyo

Gusti, tulungono aku
Paringono kuat ati
Nyawang slirane
Tentrem karo pilihane
Nyawang slirane
Tentrem karo pilihane

Download Lagu Gratis Safira Inema Kuat Ati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Safira Inema Kuat Ati Mp3 Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Kuat Ati (Official Music Video) lengkap dengan lirik lagu Kuat Ati.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com