Download lagu Safira Inema Lintang Ati Mp3

Listen: 167

Duration: 05:19

MP3 size: 5.07 MB


Safira Inema Lintang Ati

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Lintang seng ono neng wengi
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu. gawe bungahe atiku
Ati seng tansah nandang kasmaran ikiMung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh kangmas, seng dadi memani ing kalbu
Mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati

Lintang seng ono neng wengi
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh kangmas, seng dadi memani ing kalbu
Mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.
Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati

Download Lagu Gratis Safira Inema Lintang Ati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Safira Inema Lintang Ati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lintang Ati - Safira Inema (Official Music Video) lengkap dengan lirik lagu Lintang Ati.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net[at]gmail.com
DownloadLagu345.Com