Download lagu Safira Inema - Lintang Ati Mp3

Safira Inema - Lintang Ati

Listen: 531

Duration: 05:19

MP3 size: 5.07 MB

Date: 11 June 2019




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Lintang seng ono neng wengi
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu. gawe bungahe atiku
Ati seng tansah nandang kasmaran ikiMung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh kangmas, seng dadi memani ing kalbu
Mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati

Lintang seng ono neng wengi
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh kangmas, seng dadi memani ing kalbu
Mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.
Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati

Download Lagu Gratis Safira Inema - Lintang Ati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Lintang Ati - Safira Inema (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Lintang Ati. Lirik Lagu Safira Inema Lintang Ati Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home