Download lagu Safira Inema - Ojo Nangis Mp3

Safira Inema - Ojo Nangis

Listen: 2,098

Duration: 05:37

MP3 size: 5.24 MB

Date: 20 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

mbiyen mbok perjuangke
saiki mbok sia siake
aku sing selalu ono pas kowe loro
pas kowe durung sopo sopo

aku wis jogo ati
kowe dolanan neng buri
kabeh sing tak perjuangke sio sio
kowe milih karo sing luwih mulyo

mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun, kulo nderek langkung
tresno wis rampung

ojo nangis (ojo nangis)
sing uwes yo uwes (yo uwes)
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

aku nyerah (aku nyerah)
seng bubrah ben bubrah (ben bubrah)
kowe bakal ngerti larane
naliko ditinggal pas jeru jerune

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe

mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun, kulo nderek langkung
tresno wis rampung

ojo nangis (ojo nangis)
sing uwes yo uwes (yo uwes)
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

aku nyerah (aku nyerah)
seng bubrah ben bubrah (ben bubrah)
kowe bakal ngerti larane
naliko ditinggal pas jeru jerune

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe

Download Lagu Gratis Safira Inema - Ojo Nangis di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Safira Inema - Ojo Nangis (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Ojo Nangis. Lirik Lagu Safira Inema Ojo Nangis Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home