Download lagu Safira Inema Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy) Mp3

Listen: 1389

Duration: 05:28

MP3 size: 5.16 MB


Safira Inema Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy)

Lirik:

Sembunyikan Lirik

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin
yen tak rasakke jebule kok seje
rapodo karo manise ucape
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan
kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin
kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin



Download Lagu Gratis Safira Inema Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Safira Inema Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin - DJ Santuy (Official Music Video) lengkap dengan lirik lagu Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net[at]gmail.com
DownloadLagu345.Com