Download lagu Safira Inema - Salam Tresno Mp3

Safira Inema - Salam Tresno

Listen: 2,206

Duration: 05:20

MP3 size: 5.08 MB

Date: 28 October 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus Tresno slirahmu... Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Download Lagu Gratis Safira Inema - Salam Tresno di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Safira Inema - Salam Tresno (Official Music Video) Tresno Ra Bakal ilyang Kangen Sangsoyo Mbekas Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Salam Tresno. Lirik Lagu Safira Inema Salam Tresno Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home