Download lagu Safira Inema - Tak Ikhlasno Mp3

Safira Inema - Tak Ikhlasno

Listen: 615

Duration: 06:42

MP3 size: 6.27 MB

Date: 04 January 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Download Lagu Gratis Safira Inema - Tak Ikhlasno di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Tak Ikhlasno - Safira Inema (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Tak Ikhlasno. Lirik Lagu Safira Inema Tak Ikhlasno Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home