Download lagu Safira Inema Tak Ikhlasno Mp3

Listen: 209

Duration: 06:42

MP3 size: 6.27 MB


Safira Inema Tak Ikhlasno

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Download Lagu Gratis Safira Inema Tak Ikhlasno di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Safira Inema Tak Ikhlasno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Tak Ikhlasno - Safira Inema (Official Music Video) lengkap dengan lirik lagu Tak Ikhlasno.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net[at]gmail.com
DownloadLagu345.Com