Download lagu Safira Inema - Talineng Asmoro (The Ganong Jhandut) Mp3

Safira Inema - Talineng Asmoro (The Ganong Jhandut)

Listen: 163

Duration: 04:30

MP3 size: 4.2 MB

Date: 05 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Talineng Asmoro

opo Salahku Nganti Kowe Ninggalke Aku
tanpo Sebab Alasan Dadi Karepmu
teganing Ati Medotke Talining Asmoro
opo Pancen Wes Ono Lanangan Liyo

loro Ati, Atiku Loro
tansah Soyo Keronto-ronto
roso Iki Tetep Jroning Dodo
koe Uwes Bedo

tumetes Ing Iluhku Nganti Koyo Tirto Segoro
nalikane Kowe Lungo Ninggalke Aku
nelongso Ku Nelongso Ati Soyo Keronto-ronto
koe Uwes Cidro Dadi Sumpah Setiamu

tumetes Ing Iluhku Nganti Koyo Tirto Segoro
laraning Njero Atiku Nganti Keronto-ronto
kelingan Janji-janjimu Bakal Ngajak Neng Kayangan
talining Asmoro Dadi Ilang Pedot Tanpo Alesan

doh Gusti Paringono Hambamu Kesabaran
doh Gusti Paringono Hambamu Ketabahan
masalah Ati Seng Lagi Bubrah Saiki
tak Percoyo Tak Hormati Jebule Kui Kabeh Ngapusi


#taliningasmoro
#safirainema
#Maska



Download Lagu Gratis Safira Inema - Talineng Asmoro (The Ganong Jhandut) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Safira Inema - Talineng Asmoro (The Ganong Jhandut) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Talineng Asmoro (The Ganong Jhandut). Lirik Lagu Safira Inema Talineng Asmoro (The Ganong Jhandut) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home