Download lagu Safira Inema - Tekan Semene Mp3

Safira Inema - Tekan Semene

Listen: 436

Duration: 05:28

MP3 size: 5.16 MB

Date: 17 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tekan Semene

Kowe Sing Tau Nglarani
Ninggal Tatu Ning Njero Ati
Wes Semene Gedhene Perjuanganku
Kowe Ra Ngerteni

Tibo Tangi Tak Lakoni
Nggo Nyupayakne Kebahagiaanmu
Opo Wae Sing Tak Duwe
Tak Wenehke

Aku Sing Berjuang
Aku Sing Kelaran
Aku Sing Tenanan
Tego Mbok Nggo Dolanan

Tekan Semene
Critoku Ro Kowe
Kudu Tak Ikhlaske
Pancen Iki Takdire

Wes Cukup Wae
Rasah Diteruske
Ati Wes Ra Kuat
Bingung Arep Sambat
Pancen Kudu Lungo
Aku Wes Kesel
Mbok Sio-sio


#SafiraInema
#TekanSemene


Download Lagu Gratis Safira Inema - Tekan Semene di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Tekan Semene - Safira Inema (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Tekan Semene. Lirik Lagu Safira Inema Tekan Semene Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home