Download lagu Safira Inema - Tembus Jroning Ati Mp3

Safira Inema - Tembus Jroning Ati

Listen: 210

Duration: 05:20

MP3 size: 5.08 MB

Date: 14 June 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ono sing ilang jeroning atiku
Nalikane ra ning sandhingku
Ning saben wektu aku tansah kelingan
Marang sliramu pepujane atiku

Mung laras iki nembangke kangenku
Gawe tombo sepi atiku
Kangenku iki bukti gedhe tresnoku
Tak jaluk setyomu ra pupus kantine wektu

Tembus jroning ati roso kangen marang sliramu
Njero nandes ning ati kangen iki mergo tresnoku
Tembus jroning ati roso kangen pingin ketemu
Ra ono sing ngganteni kabeh tembung mung biso ketemu

Tak larung kangenku iki lewat laras sworo atiku

Ono sing ilang jeroning atiku
Nalikane ra ning sandhingku
Ning saben wektu aku tansah kelingan
Marang sliramu pepujane atiku

Mung laras iki nembangke kangenku
Gawe tombo sepi atiku
Kangenku iki bukti gedhe tresnoku
Tak jaluk setyomu ra pupus kantine wektu

Tembus jroning ati roso kangen marang sliramu
Njero nandes ning ati kangen iki mergo tresnoku
Tembus jroning ati roso kangen pingin ketemu
Ra ono sing ngganteni kabeh tembung mung biso ketemu

Tak larung kangenku iki lewat laras sworo atiku

Tembus jroning ati roso kangen pingin ketemu
Ra ono sing ngganteni kabeh tembung mung biso ketemu

Tak larung kangenku iki lewat laras sworo atiku
Tak larung kangenku iki lewat laras sworo atiku

Download Lagu Gratis Safira Inema - Tembus Jroning Ati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Safira Inema - Tembus Jroning Ati || The Rosta Reborn [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Tembus Jroning Ati. Lirik Lagu Safira Inema Tembus Jroning Ati Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home