Download lagu Safira Inema - Tulisan Ati Mp3

Safira Inema - Tulisan Ati

Listen: 172

Duration: 04:24

MP3 size: 4.14 MB

Date: 25 August 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak Tulis Ning Ati Nganggo Eluh Mata Iki
Cerito Aku Ro Kowe Akeh Lika Likune

Saben Dinane Mesti Tak Donga Dongakke
Ben Supoyo Awak Dewe Langgeng Selawase

Rungokno Suarane Ati Lewat Laguku Iki
Ojo Nganti Ngelarani Aku Mesti Ora Mari-mari

Reff:
Matur Nuwun Wis Gelem Ngenteni
Ra Tau Mblenjani, Eling Sumpah Lan Janji

Percoyo Wae Aku Bakal Merjuangke Kowe
Ojo Sedih Atimu, Separuh Nyawaku
Sliramu

Tulisan Ati Iki Nggambarke Kabeh Roso
Aku Ro Kowe Sing Nduweni Cerito
Dumeh Dijogo Saling Percoyo

Aku Ning Kene Mung Eling Sliramu
Urip Ra Iso Yen Tanpo Tresnamu
Kabeh Mergo Setyoku
Setyoku!

Rungokno Suarane Ati Lewat Laguku Iki
Ojo Nganti Ngelarani, Aku Mesti Ora Mari-mari!

Reff:
Matur Nuwun Wis Gelem Ngenteni
Ra Tau Mblenjani, Eling Sumpah Lan Janji

Percoyo Wae Aku Bakal Merjuangke Kowe
Ojo Sedih Atimu, Separuh Nyawaku

Matur Nuwun Wis Gelem Ngenteni
Ra Tau Mblenjani, Eling Sumpah Lan Janji
Percoyo Wae Aku Bakal Merjuangke Kowe
Ojo Sedih Atimu, Separuh Nyawaku
Sliramu.

Download Lagu Gratis Safira Inema - Tulisan Ati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu SAFIRA INEMA - TULISAN ATI (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Safira Inema Tulisan Ati. Lirik Lagu Safira Inema Tulisan Ati Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home