Download lagu Salsha Chan - Satru Feat Gerry Mahesa (Versi Koplo) Mp3

Salsha Chan - Satru Feat Gerry Mahesa (Versi Koplo)

Listen: 202

Duration: 05:14

MP3 size: 5.02 MB

Date: 18 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Satru

Unine Batin Dungoku
Ra Luput Ko Jenengmu
Aku Ngedem - Ngedem Atimu
Bakoh Mempertahankanmu

Gusti Kulo Pun Manut Dalane
Mung Jenengan Sing Ngatur Critane
Sing Jelas Aku Mikir Kedepane
Opo Bakal Hubungan Satru Seteruse

Tulung Percaya Aku Sayang Awakmu
Buktine Sampean Nglirik Liane
Sumpah Ra Koyo Sing, Mbok Pikir Selama Iki
Mas Isoku Meneng, Ngajeni Awakmu

Sepurane Yen Pancen Salah
Sepurane Yen Aku Neng Uripmu Mung Masalah
Rangkulen Aku Iki Gur Mung Salah Pahamku

Satru Hubungan Mung Salah Pahammu
Sampean Kudu Ngerteni, Aku Cemburu



Download Lagu Gratis Salsha Chan - Satru Feat Gerry Mahesa (Versi Koplo) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Satru - Salsha Chan Feat Gerry Mahesa - Versi Koplo H.Anil Eko Ky Demang Cs ( Video Cover License ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Salsha Chan Satru Feat Gerry Mahesa (Versi Koplo). Lirik Lagu Salsha Chan Satru Feat Gerry Mahesa (Versi Koplo) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home