Download lagu Sasya Arkhisna - Tau Tatu Mp3

Sasya Arkhisna - Tau Tatu

Listen: 526

Duration: 04:52

MP3 size: 4.41 MB

Date: 01 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

tatu Hang Bengen Tau
manggon Nong Ati Nisun
seperene Perihe Mageh Keroso

iku Hang Gawe Sun Kuatir
bakal Kebalen Maneng
isun Wedi Di Larani

paribasane Riko Kelaksan Nyanding Isun
dadiyo Ulan Hang Biso Madangi Isun
siji Hang Sun Jaluk Nyang Riko
janji Sing Arep Ngeliyo
mergo Ati Iki Wes Tau Keloro

kadung Mbesok Ati Nisun Wes Riko Duwen
isun Jaluk Ojo Riko Larani

kadung Mbesok Ati Nisun Wes Percoyo Nyang Riko
sun Jaluk Ojo Disio-sio
mergane Sedurunge Isun Wes Tau Tatu
wes Tau Tatu

#SasyaArkhisna #TauTatu #AdhiganaMusic


PRODUKSI : ADHIGANA
FB : Adhigana
IG : @Adhiganamusic

Download Lagu Gratis Sasya Arkhisna - Tau Tatu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu SASYA ARKHISNA - TAU TATU (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sasya Arkhisna Tau Tatu. Lirik Lagu Sasya Arkhisna Tau Tatu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home