Download lagu Shepin Misa - Alun Alun Nganjuk Feat Widhi Arjuna Mp3

Shepin Misa - Alun Alun Nganjuk Feat Widhi Arjuna

Listen: 104

Duration: 03:56

MP3 size: 3.48 MB

Date: 19 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Lungo Tak Anti-anti Kapan Nggonmu Bali
Mecak’e Endahing Wengi Kutha Nganjuk Iki
Sumilir Angin Ates Nggugah Kangene Ati
Opo Kowe Ora Ngerteni Kowe Tak Kangeni

Ning Alun-alun Tak Goleki
Terminal Stasiun Tak Ubengi
Senajan Setaun Tak Enteni
Tresnamu Sing Tak Gondheli

Lali Tenan To Dek Nggonmu Janji-janji
Disekseni Lampu Alun-alun Iki
Lali Tenan To Dek Karo Aku Iki
Ning Terminal Stasiun Nggonku Nggoleki


YouTube Channel Managed By
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes



#shepinmisafeatwidhiarjuna #alunalunnganjuk #enysproduction

Download Lagu Gratis Shepin Misa - Alun Alun Nganjuk Feat Widhi Arjuna di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Shepin Misa Feat Widhi Arjuna - Alun Alun Nganjuk ( Sagita Live ) [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Shepin Misa Alun Alun Nganjuk Feat Widhi Arjuna. Lirik Lagu Shepin Misa Alun Alun Nganjuk Feat Widhi Arjuna Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home