Download lagu Shepin Misa - Dj Koplo Wes Tatas Mp3

Shepin Misa - Dj Koplo Wes Tatas

Listen: 187

Duration: 04:50

MP3 size: 4.39 MB

Date: 03 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wes Tatas

Layangan Seng Tatas
Tondo Tresno Ku Wes Pungkas
Mabur Duwur Ngalang Ngalang
Yen Nibo Dadi Kenangan

Koe Seng Tak Eman Eman
Ninggal Ke Roso Kelaran
Opo Iki Wes Takdir E
Aku Iklas Aku Pasrah Wes Tak Ngalah

Tak Eleng Eleng Bien Tau Ngomong Opo
Arep Ngancani Aku Tekan Pungkase Umurku
Nanging Sak Iki Ne Koe Ninggal Janjine
Ibarat Banyu Mili Wes Tekan Segoro

Cobo Dadi Aku Kuat Po Atimu
Meski Koe Sambat Ora Kuat
Aku Uwes Ora Pengin Loro
Atiku Wes Tenang Wes Tak Anggep Ilang


Download Lagu Gratis Shepin Misa - Dj Koplo Wes Tatas di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Dj Koplo Wes Tatas - Shepin Misa I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Shepin Misa Dj Koplo Wes Tatas. Lirik Lagu Shepin Misa Dj Koplo Wes Tatas Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home