Download lagu Shepin Misa - Jodone Wong Liyo Mp3

Shepin Misa - Jodone Wong Liyo

Listen: 160

Duration: 05:51

MP3 size: 5.38 MB

Date: 01 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Jodone Wong Liyo

Wis Tak Tompo Suratmu Wingi Sore
Wis Tak Woco Isine Mangkelake
Selembar Kertas Tulisanne Undangan
Kowe Tego Ninggal Rabi Marang Liyan

Jembar Ati Aku Nekat Nekani
Undanganmu Sing Tak Tompo Sore Wingi
Trenyuh Ati Rasane Nyawang Sliramu
Wong Bagus Sing Bien Dadi Pepujanku

Lilo Aku Wis Lilo
Nyawang Kowe Karo Wong Liyo
Nanging Ora Tak Songko - Songko
Yen Sisihanmu Kui Kancaku Kerjo

Tresno Sing Bien Tak Jogo
Jebule Jodone Wong Liyo
Kudu Ikhlas Nglakoni
Mugo Dadi Siji Tumekane Pati


Download Lagu Gratis Shepin Misa - Jodone Wong Liyo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Jodone Wong Liyo - Shepin Misa I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Shepin Misa Jodone Wong Liyo. Lirik Lagu Shepin Misa Jodone Wong Liyo Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home