Download lagu Shepin Misa - Tresno Sudro Mp3

Shepin Misa - Tresno Sudro

Listen: 382

Duration: 05:06

MP3 size: 4.94 MB

Date: 15 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Abote Wong Nandang Tresno
Tak Belani Nganti Tekan Pati
Tresnaku Mung Kanggo Siro
Kusumo Bagus Sing Merak Ati

Awan Bengi Ra Biso Lali
Tansah Eling Esem Mu
Nganti Kapan Aku Ra Ngerti
Iso Nyanding Sliramu

Abote Dadi Wong Sudro
Tresno Tulus Ora Dipercoyo
Wong Tuwo Ngumbar Sujono
Tansah Kiro Aku Wong Durjono

Pancen Dalan Sing Tak Liwati
Ngalor Ngidul Mung Dengkul
Paribasan Turu Klesetan
Uripku Tansah Cedak Pacoban

Wong Bagus-wong Bagus Tak Enteni
Lilane Wong Tuwamu Maringke Kowe
Sing Sabar-sing Sabar Yo Tresnaku
Ing Tembe Mburi Bakal Dadi Duwekku

Duh, Gusti Sing Tak Puji
Paringono Dalan Kanggo Tresnaku


Untuk Video Lainya Kunjungi Channel Kami :



Download Lagu Gratis Shepin Misa - Tresno Sudro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Shepin Misa - Tresno Sudro [OFFICIAL] | Abote Wong Nandang Tresno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Shepin Misa Tresno Sudro. Lirik Lagu Shepin Misa Tresno Sudro Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home