Download lagu Shepin Misa - Udan Janji Mp3

Shepin Misa - Udan Janji

Listen: 106

Duration: 07:08

MP3 size: 6.91 MB

Date: 21 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Udan Janji

Semilir Angin Dalu Sumripit Roso Ning Ati
Soyo Nambahi Roso Kasmara Iki
Pirang-pirang Bengi Tansah Tak Enteni
Nanging Raono Teko Nugemi Janjimu

Padange Rembulan Sing Ngancani Sepiku
Suwi Ngenteni Raono Tekamu
Pirang-pirang Bengi Mung Tak Sawang Langit
Nangis Netes Eluhku, Geloning Atiku

Raono Banyu Sing Nelesi Ning Pelataran
Nanging Mung Udan Janjimu Nelesi Atiku Sing Kasmaran
Raono Banyu Sing Nelesi Mudun Ning Bumi
Nanging Mung Udan Janjimu Sing Deres Gawe Geloning Ati

Ojo Mung Paring Janji, Nganti Kapan Nyekso Kangenku
Nganti Seprene Raono Tekamu

#shepinmisa#udanjanji#anisajaya #dangdutkoploterbaru



Download Lagu Gratis Shepin Misa - Udan Janji di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Shepin Misa - Udan Janji [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Shepin Misa Udan Janji. Lirik Lagu Shepin Misa Udan Janji Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home