Download lagu Shinta Arsinta - Cidro 2 Ft Sembodo Putro Mp3

Shinta Arsinta - Cidro 2 Ft Sembodo Putro

Listen: 159

Duration: 04:47

MP3 size: 4.37 MB

Date: 04 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Durung Nganti Garing Catu Sing Ning Atiku
Tego – Tegone Sliramu Nambahi Loro Bathinku

Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas – Panase Serngenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Isih Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Leloro – Loro
Ra Bakal Awakku Iki Bali Nemoni Sliramu

Lilo Awakku Iki Wes Lilo
Senajan Loro Neng Jero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu

Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas – Panase Serngenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Isih Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Keloro – Loro
Ra Bakal Awakku Iki Bali Nemoni Sliramu

Lilo Awakku Iki Wes Lilo
Senajan Loro Neng Jero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu



Download Lagu Gratis Shinta Arsinta - Cidro 2 Ft Sembodo Putro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu SHINTA ARSINTA ft SEMBODO PUTRO | CIDRO 2 | WAHANA MUSIK INTERACTIVE Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Shinta Arsinta Cidro 2 Ft Sembodo Putro. Lirik Lagu Shinta Arsinta Cidro 2 Ft Sembodo Putro Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home