Download lagu Shinta Arsinta - Nggawe Nangis Ujun Muwur Ft New Pallapa Mp3

Shinta Arsinta - Nggawe Nangis Ujun Muwur Ft New Pallapa

Listen: 150

Duration: 04:40

MP3 size: 4.3 MB

Date: 27 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Loro Motoku Yen Nyawang Kowe
Loro Atiku Nganti Jeru Koyo Ngene
Yen Pancen Ra Tresno Ket Mbiyen Ngomongo
Ojo Sak Penakmu Nggawe Nangis Aku

Loro Dodoku Yen Nyawang Kowe
Tambah Loro Atiku We Gandeng Karo Dee
Yen Pancen Ra Tresno Ket Mbiyen Ngomongo

Aku Seh Urip Kok Wis Mbok Anggep
Tanpo Nyowo

Ajur Mumur Ngenes Tanpo Doyo
Yen Eling Wong Sing Tak Tresno
Milih Wong Liyo...

Abot Awakku Koyo Ora Nduwe Peluh
Mbiyen Kowe Tak Tulung Saiki Malah Mentong
Seko Mburiku...

Loro Dodoku Yen Nyawang Kowe
Tambah Loro Atiku We Gandeng Karo Dee
Yen Pancen Ra Tresno Ket Mbiyen Ngomongo




Download Lagu Gratis Shinta Arsinta - Nggawe Nangis Ujun Muwur Ft New Pallapa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu SHINTA ARSINTA ft NEW PALLAPA | NGGAWE NANGIS UJUN MUWUR| LIVE CONCERT WAHANA MUSIK Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Shinta Arsinta Nggawe Nangis Ujun Muwur Ft New Pallapa. Lirik Lagu Shinta Arsinta Nggawe Nangis Ujun Muwur Ft New Pallapa Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home