Download lagu Sleman receh Ngampet Loro (Feat. Rossy) Mp3

Listen: 46

Duration: 05:31

MP3 size: 5.19 MB


Sleman receh Ngampet Loro (Feat. Rossy)

Lirik:

Sembunyikan Lirik

wes suwe aku ngampet loro ati
pengenku kowe iso ngerteni
rasane ning njero ati iki
kepengen biso nduweni

sampai kapan aku kudu koyo ngene
opo pancen iki wes dadi dalane
mugo sesuk kowe wani njelaske
yen kowe bakal milih salah sijine

nanging aku raiso ngungkapke
mergo awakmu wes ono sing ndue
cukup tak simpen nggo aku dewe
sayangku mung kanggo kowe

sampai kapan aku kudu koyo ngene
opo pancen iki wes dadi dalane
mugo sesuk kowe wani njelaske
yen kowe bakal milih salah sijine

nanging aku raiso ngungkapke
mergo awakmu wes ono sing ndue
cukup tak simpen nggo aku dewe
sayangku mung kanggo kowe

yo mung siji dadi panyuwunku
mugo awakmu dadi jodoku
sampai kapan tetap ku tunggu
jawaban kepastianmu

Download Lagu Gratis Sleman receh Ngampet Loro (Feat. Rossy) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Sleman receh Ngampet Loro (Feat. Rossy) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu SLEMANRECEH - NGAMPET LORO (official music video clip) lengkap dengan lirik lagu Ngampet Loro (Feat. Rossy).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net[at]gmail.com
DownloadLagu345.Com