Download lagu Syahiba Saufa - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kui) Ft. James AP Mp3

Syahiba Saufa - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kui) Ft. James AP

Listen: 191

Duration: 03:52

MP3 size: 3.44 MB

Date: 04 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cidro 2

Durung Nganti Garing
Catu Sing Ning Atiku
Tego Tegone Sliramu
Nambahi Loro Batinku

Aku Ora Percoyo
Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto
Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas Panase Srengenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Seh Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Keloro Loro
Ra Bakal Awakku Iki
Bali Nemoni Sliramu

Lilo Awakku Iki Wes Lilo
Senajan Loro Neng Njero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu



Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kui) Ft. James AP di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Syahiba Saufa ft. James AP - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kui (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kui) Ft. James AP. Lirik Lagu Syahiba Saufa Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kui) Ft. James AP Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home