Download lagu Syahiba Saufa Leda Lede Mp3

Listen: 95

Duration: 05:12

MP3 size: 5 MB


Syahiba Saufa Leda Lede

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Biyen Koe Ngomong Wes Ra Sudi
Saiki Koe Nuntut Aku Bali
Opo Koe Pantes Tak Langgati
Aku Iseh Wedi Mbok Larani

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo
Ra Koyo Dek Jaman Smono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane
Aku Koe Du Jodone

Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi
Lungamu Nengendi Aku Ra Nggoleki
Wes Kadung Kelaran Ati Ora Karuan
Wes Bubrah Kahanan Rosoku Uwes Ilang

Wes Lalekke Wae Aku Ora Nggondeli
Atiku Mung Siji Rakuat Yen Mbaleni
Salahmu Dewe Biyen Koe Wes Nglarani
Ati Leda Lede Saiki Koe Pengen Aku Bali

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane
Aku Koe Du Jodone

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo
Ra Koyo Dek Jaman Smono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Koe
Aku Biyen Mbok Siakke
Saiki Manut Dalane

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa Leda Lede di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa Leda Lede Mp3 Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi - Leda Lede (Official Music Video ANEKA SAFARI) lengkap dengan lirik lagu Leda Lede.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com