Download lagu Syahiba Saufa - Lilakno Lungaku Mp3

Syahiba Saufa - Lilakno Lungaku

Listen: 104

Duration: 05:08

MP3 size: 4.96 MB

Date: 23 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Lilakno Lungaku)

Aku Ora Nyongko Bakal Ngene Akhire
Dadi Mlaku Dewe-dewe
Mergo Tresno Ra Iso Di Peksakno
Ati Ikhlas Lan Nrimo Legowo

Senajan Kowe Lungo, Dongaku Tetep Iseh Ono
Mugo Kowe Tambah Bahagio
Mantepke Atimu Kowe Kudu Percoyo
Tanpo Aku Kowe Tetep Iso
Mugo Leh Restune Wong Tuo

Lilakno Lungaku, Lurusno Dalan Mlakumu
Ra Bakal Tak Ganggu Urusanmu
Mlaku Dewe-dewe Kowe Wes Karo Liyane
Mugo Gusti Maringi Restune

Senajan Kowe Lungo Dongaku Tetep Iseh Ono
Mugo Kowe Tambah Bahagio
Mantepke Atimu Kowe Kudu Percoyo
Tanpo Aku Kowe Tetep Iso
Mugo Leh Restune Wong Tuo

Lilakno Lungaku, Lurusno Dalan Mlakumu
Ra Bakal Tak Ganggu Urusanmu
Mlaku Dewe-dewe Kowe Wes Karo Liyane
Mugo Gusti Maringi Restune

Mugo Gusti Maringi Restune
Mugo Gusti Maringi Restune



Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Lilakno Lungaku di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Syahiba Saufa - Lilakno Lungaku (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa Lilakno Lungaku. Lirik Lagu Syahiba Saufa Lilakno Lungaku Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home