Download lagu Syahiba Saufa Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) Mp3

Listen: 66

Duration: 06:25

MP3 size: 6.1 MB


Syahiba Saufa Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten, matur nuwun

Cobo tak kuwat kuwatne, weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne, mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

Sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio, tresnoku kok sio sio
Mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) Mp3 Terbaru. Download Lagu syahiba saufa - lungamu ninggal kenangan - golek liyane (official music video aneka safari) lengkap dengan lirik lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com