Download lagu Syahiba Saufa Ngomong Apik Apik Mp3

Listen: 106

Duration: 05:42

MP3 size: 5.29 MB


Syahiba Saufa Ngomong Apik Apik

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Paran baen hang dijaluk
Yo wis isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wis isun lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Ono salah luput nong rikoNafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Suyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoooo
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Suyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoooo
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoooo
Cukup semene

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa Ngomong Apik Apik di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa Ngomong Apik Apik Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik (Official Music Video) lengkap dengan lirik lagu Ngomong Apik Apik.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com