Download lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Mp3

Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun

Listen: 690

Duration: 05:10

MP3 size: 4.98 MB

Date: 27 January 2019




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ojo mung isun hang ngerasakaken jerone kangen
Rumongso isun welas riko kari sing kereken
Rungokeno suoro ati hang angen angen
Liwat gending iki kanggo tombone kangen

Ojo mung isun hang ngerasakaken jerone kangen
Rumongso isun welas riko kari sing kereken
Rungokeno suoro ati hang angen angen
Liwat gending iki kanggo tombone kangen

Sedino dino riko raono kabare
Ojo mung isun hang duwe kangen
Ojo mung isun hang angen angen

Masio ring kono riko endi welase
Ojo mung isun hang duwe roso
Ojo mung isun hang welas nyang riko

Ojo mung isun hang ngerasakaken jerone kangen
Rumongso isun welas riko kari sing kereken
Rungokeno suoro ati hang angen angen
Liwat gending iki kanggo tombone kangen

Sedino dino riko raono kabare
Ojo mung isun hang duwe kangen
Ojo mung isun hang angen angen

Masio ring kono riko endi welase
Ojo mung isun hang duwe roso
Ojo mung isun hang welas nyang riko

Hang duwe roso
Ojo mung isun hang welas nyang riko

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa Ojo Mung Isun. Lirik Lagu Syahiba Saufa Ojo Mung Isun Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home