Download lagu Syahiba Saufa - Ojo Nguber Welas Mp3

Syahiba Saufa - Ojo Nguber Welas

Listen: 464

Duration: 05:14

MP3 size: 5.02 MB

Date: 22 May 2019




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene
Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene
Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase
Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene
Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene
Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase
Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Ojo Nguber Welas di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Syahiba Saufa - Ojo Nguber Welas (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa Ojo Nguber Welas. Lirik Lagu Syahiba Saufa Ojo Nguber Welas Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home