Download lagu Syahiba Saufa Sepine Wengi Mp3

Listen: 74

Duration: 04:26

MP3 size: 4.16 MB


Syahiba Saufa Sepine Wengi

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Koe nate janji ra bakal mbok blenjani

Reff.
Nanging saiki koe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Back To ##

Back To Reff

Back To Reff

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa Sepine Wengi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa Sepine Wengi Mp3 Terbaru. Download Lagu syahiba saufa - sepine wengi ( official music video ) lengkap dengan lirik lagu Sepine Wengi.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com