Download lagu Syahiba Saufa - Sepine Wengi (Nanging Saiki Koe Ono Ngendi) Mp3

Syahiba Saufa - Sepine Wengi (Nanging Saiki Koe Ono Ngendi)

Listen: 239

Duration: 05:12

MP3 size: 5 MB

Date: 26 January 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Sepine Wengi)

Nanging Saiki Kowe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan Lungomu Tanpo Pamitan
Neng Kene Aku Ngenteni Sliramu Karo Dedungo
Mugo Awakmu Neng Kono Biso Bahagio

Aku Ra Bakal Dolanan Seng Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku Nandang Loro Ati

Cobo Sawangen Langit Wengi Iki
Kemerlip Lintang Nambahi Kangene Ati
Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran
Kowe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Sepine Wengi (Nanging Saiki Koe Ono Ngendi) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Syahiba Saufa - Sepine Wengi | Nanging Saiki Koe Ono Ngendi (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa Sepine Wengi (Nanging Saiki Koe Ono Ngendi). Lirik Lagu Syahiba Saufa Sepine Wengi (Nanging Saiki Koe Ono Ngendi) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home