Download lagu Syahiba Saufa - Tak Losne Wae Mp3

Syahiba Saufa - Tak Losne Wae

Listen: 1,531

Duration: 04:48

MP3 size: 4.38 MB

Date: 22 October 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ora centang biru
Aplikasi jahatmu
Supoyo aku ora ngerti statusmu

Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok delikne
Tak loske wae
Kowe online ro liyane

Aku ning kene setyo ngenteni kowe
Nanging nyatane kowe gandeng liyane
Opo kowe ngerti naliko ngucap janji
Janjimu karo aku ora ngeliyo ati

Kurang opo aku sayang kowe tego ngeliyan
Tak gadang gadang nyatane kowe ngilang
Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok delikne
Tak loske kowe online ro liyane

Ora centang biru kok privat nomerku
Supoyo aku ora ngerti statusmu

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Tak Losne Wae di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu tak losne wae Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa Tak Losne Wae. Lirik Lagu Syahiba Saufa Tak Losne Wae Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home