Download lagu Syahiba Saufa - Talining Asmoro Ft Ageng Music Mp3

Syahiba Saufa - Talining Asmoro Ft Ageng Music

Listen: 166

Duration: 04:50

MP3 size: 4.39 MB

Date: 15 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Talining Asmoro)

*
Opo Salahku Nganti Kowe Ningalke Aku
Tanpo Sebab Alasan Dadi Karepmu
Teganing Ati Medhotke Talining Asmoro
Opo Pacen Wes Ono Wanito Liyo

Loro Ati Atiku Loro
Tansah Soyo Keronto Ronto
Roso Iki Tetep Jeruning Dodo Kowe Uwes Bedo

Tumetes Iluhku Nganti Koyo Tirto Segoro
Nalikane Kowe Lungo Ninggalke Aku
Nelongso Ku Nelongso Ati Soyo Keronto Ronto
Kowe Uwes Cidro Dadi Sumpah Setiamu

Back To *

Tumetes Iluhku Nganti Koyo Tirto Segoro
Nalikane Kowe Lungo Ninggalke Aku
Nelongso Ku Nelongso Ati Soyo Keronto Ronto
Kowe Uwes Cidro Dadi Sumpah Setiamu



Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Talining Asmoro Ft Ageng Music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Syahiba Saufa ft Ageng Music - Talining Asmoro (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa Talining Asmoro Ft Ageng Music. Lirik Lagu Syahiba Saufa Talining Asmoro Ft Ageng Music Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home