Download lagu Syahiba Saufa - Tau Tatu Mp3

Syahiba Saufa - Tau Tatu

Listen: 859

Duration: 05:23

MP3 size: 5.11 MB

Date: 23 July 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tatu hang bengen tau
Manggon nong atinisun
Seperene perihe mageh keroso
Iku hang gawe sun kwatir
Bakal kebalen maning
Isun wedi di larani

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madhangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngelio
Mergo ati iki wis tau keloro
Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madhangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngelio
Mergo ati iki wis tau keloro
Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Tau Tatu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Syahiba Saufa - Tau Tatu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa Tau Tatu. Lirik Lagu Syahiba Saufa Tau Tatu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home