Download lagu Syahiba Saufa - Tresno Sudro Mp3

Syahiba Saufa - Tresno Sudro

Listen: 824

Duration: 06:18

MP3 size: 6.04 MB

Date: 01 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Tresno Sudro)

Abote Wong Nandang Tresno
Tak Belani Nganti Tekan Pati
Tresnaku Mung Kanggo Siro
Kusumo Bagus Sing Merak Ati

Awan Bengi Ra Biso Lali
Tansah Eling Esem Mu
Nganti Kapan Aku Ra Ngerti
Iso Nyanding Sliramu

Abote Dadi Wong Sudro
Tresno Tulus Ora Dipercoyo
Wong Tuwo Ngumbar Sujono
Tansah Kiro Aku Wong Durjono

Pancen Dalan Sing Tak Liwati
Ngalor Ngidul Mung Dengkul
Paribasan Turu Klesetan
Uripku Tansah Cedak Pacoban

Wong Bagus-wong Bagus Tak Enteni
Lilane Wong Tuwaku Nerimo Kowe
Sing Sabar-sing Sabar Yo Tresnaku
Ing Tembe Mburi Bakal Dadi Duwekmu
Duh, Gusti Sing Tak Puji
Paringono Dalan Kanggo Tresnaku

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Tresno Sudro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Syahiba Saufa - Tresno Sudro (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa Tresno Sudro. Lirik Lagu Syahiba Saufa Tresno Sudro Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home