Download lagu Tasya Rosmala - Dudu Jodhomu Mp3

Tasya Rosmala - Dudu Jodhomu

Listen: 734

Duration: 04:49

MP3 size: 4.38 MB

Date: 12 December 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wes tak bethek, wes tak batin
Wektu pisanan ngucap janji
Janji sing ra bakal dumadi
Anane mung waspo ing pipi

Ra ono sing iso di salahke
Aku koe ws bedo mulo bukane
Lumrah yen saiki di pisahke
Ning ajure ati ra iso di delikne

Dudu salah ku dudu salah mu
Pancen tresno ora kudu nyawiji
Senadyan abot ninggalake sliramu
Wong bagus aku dudu jodho mu

Sumebyar lintang ng awang awang
Podo nyekseni
Aku lan koe ngucap janji bakal nyawiji
Tekaning pedut nandakake yen gusti tan ngrestui
Mugo perpisahan iki dalan kang di restui
Mugo perpisahan iki enggal o antuk jampi

Download Lagu Gratis Tasya Rosmala - Dudu Jodhomu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Tasya Rosmala - Dudu Jodhomu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Tasya Rosmala Dudu Jodhomu. Lirik Lagu Tasya Rosmala Dudu Jodhomu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home